抹茶パンケーキ
Matcha pancakes
しっかりシェイクして、とろりとした抹茶クリームソースに。
パンケーキが焼きあがってからでもできる簡単レシピです。
Shake well, and it can be thick matcha cream sauce.
It's a simple recipe which is not too late to make after pancakes have been baked.
<作りやすい分量> The best amount
抹茶クリーム Marcha croom
●生クリーム………40㏄
40cc heavy cream
●抹茶………2グラム
2g matcha green tea powder
●粉砂糖………小さじ2
2 teaspoons powdered sugar
パンケーキ Pancakes
●パンケーキ………1~3枚
2-3 pancakes
●バター………適宜
Cold water
●お好みでシロップやトッピング(フルーツやアイスクリームなど)
Butter, syrup, some fruits and ice cream for toppings as you like.
◇作り方◇ How to make
① シェイカーにそれぞれの材料を液体から先に入れ、フタを閉めてシェイクする。
② あたたかいパンケーキにかける。
1. Pour the heavy cream first and other ingredients for matcha cream into a shaker, and shake in.
2. Put them on hot pancakes.
0コメント